Overijse (Jezus-Eik) – “DOGGIEDOUCHE” 🐾🚿

tel : 02/445.75.76

 

doggiedouche-chienGeen vuile badkamer meer thuis ! Kom hier zelf je hond wassen.

Elke dag van 08.00 tot 19.00

4€ per 10 minuten !

Betaal nu enkel voor wat je nodig hebt : pootjes spoelen, enkel wassen, of volledige wasbeurt (met shampoo en droger)… Jij kiest !

EERSTE WASBEURT GRATIS bij aankoop van de toegangskaart

Beveiligde toegang met een kaart (éénmalig 15€). Maak een afspraak voor de eerste keer, daarna kom je tijdens de openingsuren wanneer je wil. Neem een handdoek mee voor je eigen gemak !

 

* alleen met munten van 1€ en 2€.

 

Bij Doggeidouche is de hygiëne heel belangrijk ! Daarom hebben wij gekozen om alles schoon te maken met behulp van de natuurlijke producten “Wipe & Clean”, van het merk Agriton ! http://www.agriton.be

Wij houden ons lokaal schoon en ontgeurd dankzij de efficiënte microorganismen, dat zijn goede bacteriën die de slechte onderdrukken en zo een fris klimaat creëren. 

“Wipe & Clean” kan ook gebruikt worden als naspoelmiddel voor de hond, dit voorkomt huidproblemen en herstelt de huidflora. 

Hier beschikbaar voor maar 2€ !

Nu ook verkrijgbaar : SMOOFL PRODUCTEN – Koekjes en bak mix made in Belgium http://smoofl.com/fr/

 

 

  • ANTI VLOOI & TEEK – EM-KRALEN :

We verkopen 100% natuurlijke halsbanden tegen vlooien en teken, dus zonder bijwerkingen. Ze worden handgemaakt met keramische EM-kralen (EM =  efficiënte micro-organismen).

Het is de resonantie van de kralen die de teken niet prettig vinden en daarom minder snel op uw hond terecht komen. De werking is optimaal als de hond het continu draagt, en u ziet het resultaat pas na een paar dagen. De band blijft actief, er staat geen datum op. U moet hem af en toe (om de twee à drie weken) onder kraanwater spoelen en dan in de zon laten drogen, het reactiveert de micro-organismen. 

Ze zijn getest door een paar van onze klanten die er heel tevreden mee zijn. Het werkt ! 

De prijzen : ze schommelen tussen 7,50€ en 12,50€, het hangt af van het aantal kralen, koord en de maat (XXXL – 15€)

 

  • HONDENUITLAAT SERVICE DRUIVENSTREEK :

     

Vanaf nu kan ik met uw hond tijdens de week bij u in uw buurt gaan wandelen  (aan de leiband)
1/2u 15€ of 1u 20€ .
10 beurtenkaart = 11de wandeling GRATIS 🐾🐾

  • HUREN VAN HERSENWERKSPELLETJES :

Doggiedouche biedt verhuur van hersenwerkspelletjes aan !

Bent u niet zeker of uw hond zulke spelletjes leuk vindt, of weet u niet welk niveau u moet kiezen,… Kom het dan bij Doggiedouche huren voor maar 3€/week ! Een borg van 20€ zal u gevraagd worden, die u terugkrijgt als u het spelletje in goede staat terugbrengt. 

Deze spelletjes stimuleren de hersenen van je hond. Het doel is dat spelenderwijze uw hond snoepjes vindt. Het is verstoppertje spelen met voer, en honden houden hiervan.

Aangepast voor iedere hond : klein, groot, oud, jong, maakt niet uit ! Ze helpen cognitieve vaardigheden te ontwikkelen, onderhouden de natuurlijke snuffel technieken, stoppen verveling en frustratie. Ze geven veel plezier aan de hond.

Deze spelletjes kunnen ook dienen als voerbak, u kan er een heel portie in doen zodat uw hond moet “werken” voor zijn eten. Hij eet dus langzamer, en dat helpt bij het verteren, of als uw hond gewichtsproblemen heeft.

Bovendien verstevigt u de band hond/baas want u moet met uw hond spelen, erbij blijven, hem motiveren,… Uw hond nooit alleen laten terwijl hij speelt !

10 minuten hersenwerk is net zo vermoeiend als een wandeling van 30 minuten ! Pas op, een “werksessie” vervangt geen wandeling, natuurlijk ! Het is een extraatje 😉

  • TRIMMEN

Bettina, de trimster van nomd1truffe komt bij Doggiedouche ! Bel 02/445.75.76 voor een afspraak. Laat uw hond trimmen, knippen, egaliseren of … De prijzen zijn inclusief oren, ogen en nagels ouderhouden.

Prijzen :

Klein (tot 10kg) van 45€ tot 55€
Middelmatige (tot 24kg) van 50€ tot 60€
Groot (vanaf 25kg) van 75€ tot 125€ (naar gelang de staat van de hond : knopen, borstelen, agressieve hond,…)
Nagels knippen : 10€

VANAF NU KAN JE OOK JE BESTELLING VAN DOGSKITCHEN BIJ ONS AFHALEN. 🐾🐾

www.dogskitchen.be

Contact

“DOGGIEDOUCHE” bvba

Graaf J. de Meeusstraat, 12

3090 Overijse

(Parking Basicfit)

Email: anita@doggiedouche.be

Tel : 02/445.75.76

 

Plan 

 

 

Like us on Facebook !