Overijse (Jezus-Eik) – “DOGGIEDOUCHE” 🐾🚿

tel : 02/445.75.76

doggiedouche-chienGeen vuile badkamer meer thuis ! Kom hier zelf je hond wassen.

Openingsuren :

  • MAANDAG            08u00 – 12u00
  • DINSDAG               gesloten
  • WOENSDAG          gesloten
  • DONDERDAG        13u00 – 19u00
  • VRIJDAG                10u00 – 17u00
  • ZATERDAG            10u00 – 17u00
  • ZONDAG                10u00 – 17u00

Geen afspraken meer nodig, we zijn dan zelf aanwezig ☺️

4€ per 10 minuten !

Betaal nu enkel voor wat je nodig hebt : pootjes spoelen, enkel wassen, of volledige wasbeurt (met shampoo en droger)… Jij kiest !

Kom tijdens de openingsuren wanneer je wil. Neem een handdoek mee voor je eigen gemak !

* betaling : cash of Bancontact 

De toegangskaart wordt niet teruggenomen of terugbetaald, bedankt voor je begrip !

Het is ook mogelijk om het lokaal voor u alleen te reserveren (agressieve hond, bange hond, loops of ziek,…) en dat vóór de openingsuren (op vrijdag, zaterdag en zondag). We vragen daarvoor een supplement van 10€/30minuten.

Bij Doggiedouche is de hygiëne heel belangrijk ! Daarom hebben wij gekozen om alles schoon te maken met behulp van de natuurlijke producten “Wipe & Clean”, van het merk Agriton ! http://www.agriton.be

Wij houden ons lokaal schoon en ontgeurd dankzij de efficiënte microorganismen, dat zijn goede bacteriën die de slechte onderdrukken en zo een fris klimaat creëren. 

“Wipe & Clean” kan ook gebruikt worden als naspoelmiddel voor de hond, dit voorkomt huidproblemen en herstelt de huidflora. 

Hier beschikbaar voor maar 2€ !

  • ANTI VLOOI & TEEK – EM-KRALEN :

We verkopen 100% natuurlijke halsbanden tegen vlooien en teken, dus zonder bijwerkingen. Ze worden handgemaakt met keramische EM-kralen (EM =  efficiënte micro-organismen).

Het is de resonantie van de kralen die de teken niet prettig vinden en daarom minder snel op uw hond terecht komen. De werking is optimaal als de hond het continu draagt, en u ziet het resultaat pas na een paar dagen. De band blijft actief, er staat geen datum op. U moet hem af en toe (om de twee à drie weken) onder kraanwater spoelen en dan in de zon laten drogen, het reactiveert de micro-organismen. 

Ze zijn getest door een paar van onze klanten die er heel tevreden mee zijn. Het werkt ! 

De prijzen : ze schommelen tussen 7,50€ en 12,50€, het hangt af van het aantal kralen, koord en de maat (XXXL – 15€)

  • HONDENUITLAAT SERVICE DRUIVENSTREEK :

Vanaf nu kan ik met uw hond tijdens de week bij u in uw buurt gaan wandelen  (aan de leiband)
1/2u 15€ of 1u 20€.

  • HUREN VAN HERSENWERKSPELLETJES :

Doggiedouche biedt verhuur van hersenwerkspelletjes aan !

Bent u niet zeker of uw hond zulke spelletjes leuk vindt, of weet u niet welk niveau u moet kiezen,… Kom het dan bij Doggiedouche huren voor maar 3€/week ! Een borg van 20€ zal u gevraagd worden, die u terugkrijgt als u het spelletje in goede staat terugbrengt. 

Deze spelletjes stimuleren de hersenen van je hond. Het doel is dat spelenderwijze uw hond snoepjes vindt. Het is verstoppertje spelen met voer, en honden houden hiervan.

Aangepast voor iedere hond : klein, groot, oud, jong, maakt niet uit ! Ze helpen cognitieve vaardigheden te ontwikkelen, onderhouden de natuurlijke snuffel technieken, stoppen verveling en frustratie. Ze geven veel plezier aan de hond.

Deze spelletjes kunnen ook dienen als voerbak, u kan er een heel portie in doen zodat uw hond moet “werken” voor zijn eten. Hij eet dus langzamer, en dat helpt bij het verteren, of als uw hond gewichtsproblemen heeft.

Bovendien verstevigt u de band hond/baas want u moet met uw hond spelen, erbij blijven, hem motiveren,… Uw hond nooit alleen laten terwijl hij speelt !

10 minuten hersenwerk is net zo vermoeiend als een wandeling van 30 minuten ! Pas op, een “werksessie” vervangt geen wandeling, natuurlijk ! Het is een extraatje 😉

Contact

“DOGGIEDOUCHE” bvba

Graaf J. de Meeusstraat, 12

3090 Overijse

(Parking Basicfit)

Email: anita@doggiedouche.be

Tel : 02/445.75.76

Plan 

Like us on Facebook !